We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Els Mals Costums

by ANNA ANDREU

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €6 EUR  or more

   

 • Record/Vinyl + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Els Mals Costums via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 2 days
  edition of 300 

    €15 EUR or more 

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Els Mals Costums via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 2 days

    €10 EUR or more 

   

 • Full Digital Discography

  Get all 88 Hidden Track releases available on Bandcamp and save 50%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of The Wish, Todos Mis Novios, Disco Bleu, Cova - Casa Remixes Vol. I, Cova - Casa Remixes Vol. I, Capfico, La mida, Uncertainty, and 80 more. , and , .

  Purchasable with gift card

    €192 EUR or more (50% OFF)

   

1.
Torrent sanguini, corrent marí, asseguda a la barana no et veia venir. Hi ha tantes coses que em fan patir, que si em preguntes ...ai, no en tinc ganes! Les hores blaves del matí et trobaran desperta i donaries el que fos per dormir-les com faig jo. Torrent sanguini, corrent marí. asseguda a la barana no et veia venir. Hi ha tantes coses que em fan patir, que si em preguntes ...no en tinc ganes!
2.
El part 02:56
A banda i banda de carena, un soroll eixordador. Quan el sol més alt cremava va ser negra nit. El que porta el vent s’ho endú l’aigua, qui ho hauria dit. Va sortir d’un esvoranc per ficar-se en un forat. Del ventre al bressol no troba consol, del ventre al bressol no hi va qui no vol. I vol plorar però no gosa. Salabrosa, regalima, i un soroll eixordador. Era el part de la muntanya que arribava d’hora, una criatura estranya, silueta nova. Esberlava la mare d’un crit i arribava d’hora
3.
El crit al cel i el sant a terra, oblidat entre tants noms i un estendard per cada guerra que condemna vius i morts. I quin invent que és el pecat, ningú ens traurà d'aquest forat, sovint penso tant de bo només s'hi acostin desgraciats. I ja fa temps que no plou gaire i els pares es fan vells. Entre perills de tota mena, els plaers més exquisits. Potser al final no val la pena ser una dona de profit. I quin invent que és el pecat, ningú ens traurà d'aquest forat, sovint penso tant de bo només s'hi acostin desgraciats. Sort en tenim de la memòria dels pares que es fan vells.
4.
La riuada 03:04
Rere aquest somriure resplendent hi prospera un pensament que detestes. I es torna llum incandescent al capvespre, ens hem begut l’enteniment però no em molesta. Torna com mai la riuada i calla ofegada la veu més clara. I sembla mentida que amb peus de plom, m’acosti a la riba i al llim del fons. Sembla mentida. Digue’m si no guardes cap secret on acaba i on comença la tempesta. I amb la mirada indiferent no em contestes, si ens hem begut l’enteniment no em molesta. Torna com mai la riuada i calla ofegada la veu més clara. I sembla mentida que amb peus de plom, m’acosti a la riba i al llim del fons. Sembla mentida.
5.
El calvari 02:14
Quin misteri, miracle o desig t’ha dut aquí, t’ha dut a mi? El calvari que has pres per camí, la calor dels estius sense fi. Creix a dins del pit sense mida, desborda de nit. Obstinada, hi deixaves la pell, mai acabaries. Si pogués dormir plàcidament, no et despertaria, no em despertaria. Creix a dins del pit sense mida, desborda de nit.
6.
El desfici 03:09
El desfici del diumenge, una cita setmanal. A les sis és massa d’hora, a les set és massa tard. Perdo el temps i compostura sense cap raó aparent. El pensament que mai s’atura, un desfici permanent. Dormo fins quedar cansada en el dia del senyor, i em dius et vull amb la cara freda i l’incendi dins. Criatura captivada pel descans dominical, ressorgiré d’entre les hores. Dormo fins quedar cansada en el dia del senyor, i em dius et vull amb la cara freda i l’incendi dins.
7.
Dins d’un embut has fet el buit i com se’n surt ningú t’ho ha dit. I empasses amb ganes el fruit verinós, la cara i el dors. Tomba pel camí més llarg i no et deixis res. Dins d’un embut has fet el buit en un deliri repetit. I aquella estrebada que trenca el malson. Es fa un suplici tenir-te a prop. D’aquelles manies aquests mals costums, nit a nit, dia a dia, cada cop són més. Tomba pel camí més llarg i no et deixis res.
8.
Sigues el misteri i la tenebra i la boira crua. Sigues capricorn dins un ventre i en el vent la pluja. Quina mala sort, quantes coses que no som. Sigues la remor que tot s’ho empassa i la gespa nua. Sigues un color que tot ho taca, un jardí, una cara maca. Quina mala sort, quantes coses que no som.

about

Hidden Track Records 2020

credits

released April 17, 2020

license

all rights reserved

tags

about

Hidden Track Barcelona, Spain

contact / help

Contact Hidden Track

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Els Mals Costums, you may also like: